• Experts in property investments

Inspektionsresa

Vi erbjuder rundturer för kunder som tittar på fastigheter med vårt företag. Vi kommer att se till att du får se de bästa erbjudandena inom vår region, och självklart är målet att du ska åka tillbaka med ett reservationsavtal i din hand!

Vad erbjuder vi?

Vi kan erbjuda bostäder från privata sektor, byggherrar med nyproduktion samt bankåtertag – så att du kan se de bästa erbjudandena över hela regionen.
Det gör att du har möjlighet att se alla tillgängliga objekt som uppfyller dina behov och krav, utan att behöva resa till Spanien flera gånger – eller boka träff med flera olika agenter.

Hur länge bör du stanna?

Våra kunder rekommenderas att stanna i 3 dagar och 2 nätter. Detta för att du ska få en bild av fastigheten, området och vad det har att erbjuda.
Dagarna ska vara på veckodagar så att vi har tid och möjlighet att introducera dig för advokat och bank.

Var kommer jag att bo?

Du väljer och bokar själv ditt boende när du är här. Om du köper en fastighet av oss under din vistelse kommer vi att ersätta dig för 2 nätters hotellvistelse till ett värde upp till €100.
I vissa fall kan vi även i efterhand ersätta flygresan med upp till €400, beroende på vilken fastighet du väljer att köpa.

Vad händer under en rundtur?

Vi tar hand om dig under hela ditt besök. Under dagarna kommer vi att visa dig de bästa erbjudandena som passar dina behov och budget, oavsett om det är återförsäljning, bankåtertag eller nyproduktion.

Vi hjälper dig att träffa oberoende och välrenommerade advokater för att diskutera ditt köp samt träffa Notarius Publicus för att skriva fullmakt.
Vi kan hjälpa till med att öppna ett bankkonto och få dig i kontakt med lokala banker för att diskutera bolån om det behövs.
På kvällarna kommer du att vara ”ledig” för att kunna njuta av mat, dryck och det underbara mikroklimatet i Mazarrón-området och samtidigt ha tid att formulera dina tankar och funderingar.

Finns det något jag kan förbereda innan jag kommer?

Du måste säkerställa kapitalet, så att du vet vilka ekonomiska ramar du har att röra dig med. Om du behöver ett lån i en spansk bank så rekommenderar vi att du får ett förhandsgodkännande innan du kommer till oss.
Kontakta oss så att vi kan förbereda allt med de bästa lokala bankerna. Att ha förhandsgodkännande ger dig fördelen att snabbt kunna reservera ditt drömboende under ditt besök och samtidigt veta att allt är godkänt.

Har du tänkt att belåna egen fastighet hemma, så bör du i förväg fått ett lånelöfte.

Hur bokar du ditt besök?

Kontakta oss för att diskutera dina förutsättningar och krav. Innan du kontaktar oss är det värt att kolla din kalender och med flygtider så att du har en uppfattning om när du kan komma.
Murcia / San Javier är den närmsta flygplatsen att använda, men Alicante ligger bara drygt en timme bort.

Vad behöver du ta med dig?

Egentligen ingenting du inte redan har med av naturliga skäl. Du kommer att ha med ditt pass, så det är bra att du har nära till hands vid eventuellt möte med advokater och/eller banker.
Om du bestämmer dig för att reservera ett objekt så kan du betala reservationsavgiften med en banköverföring.

Vad händer om du vill träffa andra mäklare och agenter under ditt besök?

Det går alldeles utmärkt att boka möten med vilka agenter du vill! Vi kommer naturligtvis att ge dig samma service och rundtur ändå.
Skillnaden är att vi inte kommer att ersätta hotellnätter och/eller flygbiljetter, då detta erbjudandet enbart gäller om ni tittar exklusivt med oss.