• Experts in property investments

Description

Denna fristående och mycket fina villa med 4 sovrum och 2 badrum villa ligger otroligt vackert vid bergen i Puerto de Mazarrón.
Stor pool, poolbar, separat gästhus, källarvåning och gott om parkeringsplatser är bara några av fördelarna med detta magnifika hus.
Denna idylliska villa ligger i Los Lorentes, strax norr om Puerto de Mazarrón och bara 5 minuters bilresa från lokala stormarknader, skolor, barer, restauranger och stranden.

Entrédörren finner du under en vackert byggd veranda med mäktiga pelare. Köket är fullt utrustat med materialval som är typiskt spansk.
Det finns en stor frukostbar med kylskåp och frys, det finns också ett litet område med soffa och soffbord – köket är idealiskt för att umgås i med familj och vänner.
Matsalen är ett stort utrymme som leder snyggt till loungen med en eldstuga för de kallare månaderna, här är skjutdörrar ut till grillplatsen.
På bottenvåningen finns också ett stort sovrum med utsikt över framsidan av fastigheten samt ett badrum.
Trappor från det öppna köket tar dig upp till första våningen där du har tre stora sovrum och ytterligare ett badrum.
Från övervåningen finns utgång till terrassen med utsikt över de vackra bergen och en avlägsen havsutsikt.

På baksidan av fastigheten, utanför köket, finns en härlig stor täckt terrass med tegelbänkar och en öppen spis i hörnet.
Till höger om terrassen är en tegelbyggd grill med ett stenbord och stolar. Några steg ner tar dig till den privata 10 x 5 meter stora swimmingpoolen omgiven av vacker bergsutsikt.
Bredvid poolen finns en bar för utomhusunderhållning, fullt fungerande med kylskåp, rinnande vatten och ölkran, det finns även en toalett i anslutning till baren.
På sidan av fastigheten finns en tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare och gott om utrymme för klädvård, härifrån leder några steg ner till källaren, som för närvarande används som en verkstad / förvaring.
Beläget i det främre hörnet av tomten står ett trähus som för närvarande används som gäststuga för besökande.

FAKTA
• 4 sovrum
• 2 badrum
• Underbar utsikt över bergen
• Havsglimt
• Pool 10 x 5 meter
• Utebar och BBQ-area
• Gäststuga
• 1000 kvm tomt
• 5 minuter från mataffärer, skolor, barer, restauranger och stranden.

Möjlighet för upp till 70% finansiering via spansk bank.

=================================================================

OM OSS
Spaindinavias främsta uppgift är att hjälpa er att hitta ert drömboende utmed Costa Calida (Varma kusten).
Vi är experter på kustområdena runt Mazarrón, men jobbar självklart utmed hela kuststräckan.
Vi erbjuder bostäder från privata sektorn, byggherrar med nyproduktion samt bankåtertag – så att du kan välja bland de bästa erbjudandena.

INVESTERING
De senaste 18 månaderna har Spaniens ekonomi vänt uppåt.
Spanien har Europas snabbast växande ekonomi, med Costa Calida och speciellt Murcia-regionen som ledande ut ur den tidigare finansiella krisen.
Marknadsvärdet på fastigheter stiger i samma takt som före krisen och allt talar för att detta område är bland det bästa område att investera i just nu.
Priserna är fortsatt ”spanska” och här får ni betydligt mer för pengarna jämfört med andra mer exploaterade områden.

PUERTO DE MAZARRóN
Klimatet är något av det bästa man kan finna i hela Europa: Med över 320 soldagar om året, varma somrar och milda vintrar, är detta område landets sista orörda juvel.
Då området är klassat som ett av få mikroklimatområden är det också en väldigt hälsosam miljö för alla med muskel- & ledbesvär eller hudproblem.
Om de turisttäta områdena på Costa Blanca eller Costa del Sol inte är något för dig så finns din plats i solen här, i det äkta Spanien!
Mazarrón-området, med dryga 30 stränder och 35 km kuststräcka, har fram tills nu varit ett relativt okänt område för Skandinaver. Men det håller på att ändras.
Stora satsningar görs här för att möta de behov och önskemål som finns:
En ny internationell flygplats öppnar 2018 och kommer att finnas ca 3 mil bort, ett stort köpcentrum står klart 2018, en utökad och förlängd strandpromenad (med nya restauranger och butiker) invigs 2019 och upprustade sandstränder längs kusten är några exempel på vad som sker just nu.

AVSTÅND
Från Mazarrón är det inte långt till någonting: Alicante ca 14 mil, Torrevieja ca 8 mil, Mar Menor och La Manga ca 5 mil och Cartagena ca 3 mil.
Nuvarande flygplatser ligger ca 45 min (San Javier) alt 80 min (Alicante) bort.

  • City: Puerto de Mazarron
  • Neighborhood: Puerto de Mazarrón
  • Country: Spain

Detail

Updated on februari 14, 2018 at 8:54 e m

  • Property ID: 102-117
  • Price: 399,000€
  • Bedrooms: 4
  • Bathrooms: 2
  • Property Type: Villa
  • Property Status: Till Salu

Contact info

Lisa Forsström
Lisa Forsström
+46 708 78 78 22
Facebook Linkedin

Enquire about this property