• Experts in property investments

Vår passion är fastigheter i alla dess former. Vi hjälper er att hitta & köpa rätt objekt utifrån era egna förutsättningar och hjälper även till med uthyrning om ni vill ha kostnadstäckning för ert hem i solen.

Vår egen önskan att bo och verka i ett av världens mest hälsosamma mikroklimat styrde oss till kusten i Puerto de Mazarrón som ligger i sydöstra Spanien. Härifrån hjälper vi er att uppfylla drömmen om ett eget hem i sol och värme.

Vår främsta uppgift är att hitta just ert drömboende utmed Costa Calida (Varma kusten). Vi är experter på kustområdena runt Mazarrón, men jobbar självklart utmed hela kuststräckan. Vi hjälper er att hitta rätt objekt utifrån era förutsättningar, vilket självklart är olika för alla. Man kan säga att vi är er egen ”PT” inom fastigheter.

Vi kan, via våra partners, erbjuda er bostäder från den privata sektorn, från byggherrar med nyproduktion samt bankåtertag – så att ni verkligen kan välja bland de bästa erbjudandena över hela regionen. Det gör att ni har möjlighet att se alla tillgängliga objekt som uppfyller era behov och krav, utan att behöva resa till Spanien flera gånger – eller boka träff med flera olika agenter.

Vi håller er i handen hela vägen genom köpprocessen så att det blir en trygg affär för er. Det ska vara ett spännande nöje att uppfylla sin dröm, vilket är vårt mål.

Vi samarbetar med jurister som kan hjälpa er med allt det legala inför er investering och de följer er genom hela affären för att säkerställa att allt går rätt tillväga.

 

Hyra ut ert hem när ni inte är där?

Kanske ni tänker delfinansiera er investering med hjälp av uthyrning, när ni själva inte finns på plats?

För många av våra kunder är detta en förutsättning och därför har vi utökat vår verksamhet med Uthyrningsservice. Vi vet var, hur och vad man ska tänka på för att maximera er uthyrningsgrad och vi marknadsför er bostad genom de största uthyrningssiterna och lokala agenter.


Ni är varmt välkomna att höra av er till oss, så ska vi hjälpa er på det bästa sätt vi kan!