• Experts in property investments

La Manga Club är utan tvekan ett av världens ledande sport- och fritidsresorts. Den har fått flertalet utmärkelser bl.a Europas bästa golf resort. Det ligger i södra Murcia län, med utsikt över det klara vattnet i Mar Menor och de gröna gräsområdena gör naturen oslagbar. San Javier international är den närmaste flygplatsen bara tjugo minuter från La Manga Club och Alicante ligger drygt en timme bort.

La Manga Club har tre mästerskapsbanor, tjugoåtta tennisbanor och ett fantastiskt Par 47 bana samt en svårbemästrad puttanläggning. Här finns även en underbar fotbollsanläggning där flera landslag och några av Europas största klubblag har tränat.

Det finns ett stort utbud av restauranger och barer, och dom har en egen mataffär, bank, apotek och läkare. La Manga Club Spa erbjuder ett toppmodernt gym, bastu, ångbastu, jacuzzi, privata behandlingsrum och en tjugofem meter långt uppvärmd inomhuspool.

Fastigheterna i La Manga Club identifieras genom att tillhöra en gemenskap (community), var och en erbjuder en variation av faciliteter och boende. Alla boenden i La Manga Club ligger i en hästskoform och är anlagda vid berget med utsikt som sträcker sig över till Mar Menor lagunen och därefter till Medelhavet.

Boendena varierar från små studiolägenheter till enskilda villor med en mängd variationer i stil och storlek på boendet. Vissa ligger med trädgårdar i anslutning till en av golfbanorna, andra är högre upp i sluttningen med fantastisk utsikt som sträcker sig över La Manga Club och därefter över havet. Säkerheten i La Manga Club är i toppklass med dygnet runt bevakning och här finns det till och med en egen ambulans och brandkår.