• Experts in property investments

Santiago de la Ribera är en härlig kuststad som befinner sig vid norra Mar Menor. Stranden sitter ihop med Lo Pagans kustremsa och är ett populärt promenadstråk för invånare och turister. Det började som en enkel fiskeby och har nu vuxit till ett populärt semestermål som lockar inte bara spanska men även turister från hela Europa. Santiago har en modern känsla, även om det fortfarande behåller sin ”fiskeby” atmosfär. Den har en mycket vacker strandpromenad, som är kantad av ståtliga palmer och mysiga Chiringuito.

Härifrån kan du ta en båttur ut över det lugna vattnet i Mar Menor, till La Manga på motsatt sida. Det huvudsakliga shoppingområdet är i staden San Javier, där finns det butiker på dom gamla smala gatorna som erbjuder det man kan tänkas behöva, på onsdagar samlas lokala bönder och handlare för den stora gatumarknaden.

I kommunen San Javier har vi The General Air Academy, som är ett utbildningscentrum för piloterna i flygvapnets högkvarter och Eagle aerobatic laget. Under juni månad har dom sin stora flygshow som lockar tusentals åskådare, om du skulle missa dom så kan du se dom från ”Playan” när dom övningsflyger strax ovanför strandremsan. San Javier international flygplats delar anläggningar med akademin, som idag är den enda flygplatsen i regionen.

San Javier är också internationellt känd för sina sommarfestivaler, här finner vi Internationella Jazzfestivalen och festivaler med teater, musik och dans som drar lokala och internationella entusiaster.