• Experts in property investments

Alla objekt är handplockade
Vi tror på kvalitet före kvantitet! Därför är vi väldigt noga med vilka objekt vi förmedlar. Vi erbjuder enbart de objekt vi vet är en bra affär och där vi vet att ni får bra finansiella villkor (om ni önskar) samt att ni relativt snabbt enkelt kan få full kostnadstäckning via uthyrning. Vi tittar på fastighetens läge, ålder, skick, avstånd från hav, centrum & flygplats samt områdets värdeökning och framtidsplaner. Detta sammantaget ger oss en väldigt bra insyn i den totala affären och bostadens ”dolda värden”. Vi tittar självklart även på hur attraktiv bostaden är för uthyrning, då många av våra kunder väljer att finansiera sin spanienbostad genom att hyra ut den när de själva inte finns på plats.

Stöd genom hela processen
Det ska vara kul och spännande att köpa ett boende i solen! Vi är experter på Costa Calida (den Varma Kusten) och framför allt Mazarrón-bukten, och vi kommer att stötta dig genom hela din köpprocess. De frågor och farhågor som eventuellt dyker upp längs vägen hjälper vi dig att besvara och eliminera. Det ska vara lika enkelt och skoj att köpa bostad i Spanien som i Sverige – och vi säkerställer att din start i Spanien blir den bästa möjliga!

Legala och lokala experter
Det kan vara förvirrande att etablera sig i ett nytt land. Att köpa bostad i Spanien skiljer sig från att köpa i ett skandinaviskt land. I Spanien ligger mycket ansvar i köparens undersökningsplikt och därför ska man alltid anlita en advokat vid köp av en fastighet. Vi samarbetar med flera pålitliga experter såsom advokater, notarius publicus och banker. Detta för att du ska få all juridisk och finansiell hjälp du behöver vid ditt köp. När väl köpet gått igenom så har vi en mängd serviceföretag vi varmt kan rekommendera, såsom Internet, elektronik, inredning, belysning, växter etc.

Finansiera köpet genom uthyrning
Väldigt många skandinaver väljer att hyra ut sitt boende då man själv inte är på plats. Detta är en fantastik möjlighet att få full kostnadstäckning, och t.o.m. ha en slant på kontot när man kommer ner på semester! Vi på Spaindinavia har blivit experter på att maximera uthyrningsgrad och erbjuder Uthyrningsservice till våra kunder, så att ni snabbt och enkelt kommer igång och därmed får intäkter på ert boende i Spanien. Självklart har du flera olika lösningar att välja på och du kan läsa mer om detta på vår sida ”Uthyrningsservice”.

Nöjda kunder
Utan våra kunder skulle vi inte finnas. Våra kunder blir ofta våra vänner och därför ser vi vårt första kundmöte som en start till en lång och glädjefylld relation för båda parter. Det innebär att vi redan från start har en öppen och ärlig dialog så att alla kort läggs på bordet och att alla förutsättningar och förväntningar är rätt och rimligt ställda. Är ni glada blir vi glada – och det är vad vi strävar efter.

Bättre hälsa
Klimatet i Spanien är fantastiskt. Costa Calida heter översatt till svenska ”Varma Kusten” och som namnet förklarar så är detta landet varmaste region med absolut flest soltimmar. Världshälsoorganisationen, WHO, klassar Costa Calidas kustremsa som ett av världens mest hälsosamma ställen att bo på. Detta beror dels på de många soldagarna, ungefär 330 dagar per år, dels på att värmen fördelar sig ovanligt jämnt över året med en medeltemperatur på drygt 20 grader Celsius. Det milda klimatet lockar hit många personer av hälsoskäl. Personer som drabbats av artros, reumatism och andra värk-, muskel- eller ledbesvär känner snabbt en märkbar förbättring. Det så kallade mikroklimatet (salta vindar från havet i kombination med det torra ökenklimatet omgivet av bergen) sägs även vara väldigt gynnsamt för personer med allergier, astma och psoriasis.
Man behöver inte vara drabbad av fysiska besvär för att gynnas av mikroklimatet: Aktiva personer så som yogautövare, gymnaster, cyklister, löpare och bergsklättrare m.m. märker hur mycket bättre kroppen återhämtar sig efter hårda träningspass.